top of page

R ecensies

How to embrace a glaze

Wil je graag eens lezen wat anderen van onze glazuuropleiding vinden?

Embraceglaze-47.jpg

Jolien

Embraceglaze-30.jpg

Deze cursus is een aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen in het aanmaken van glazuren! De cursus is supergoed opgebouwd (ideaal voor beginners maar ook voor mensen die al iets van glazuren kennen). Dank je om mij 'het licht' te laten zien en mij een goeie basis te bezorgen om zelf aan de slag te gaan. 

Joy

Embraceglaze-03.jpg

Wat een workshop! Volgde hem een paar weken geleden en geniet nog steeds na. Heel goeie uitleg die theorie en praktijk glashelder met elkaar verbindt.

Aanrader!

Karin

BESPREKEING.jpg

Een 2daagse die zalig is om te volgen. Karen en Jan geven de opleiding met zoveel passie en voor een leek in een verstaanbare taal zodat je zelf aan de slag wil gaan. Kennis is macht, maar zooo leuk. Embrace a glaze. 

Ermien

ERMIEN.jpg

Wat een cursus! Alle handvaten die je nodig hebt worden aangereikt! Meer zelfs. Glazuren maken wordt plots echt verstaanbaar. Het is duidelijk dat Karen en Jan kennis van zaken hebben en het met enorm veel passie overbrengen. 

Herlinde

Embraceglaze-40.jpg

Ik ging nooit van mijn leven een half chemie-lokaal installeren om kleiwerk te kleuren. Maar door jullie cursus kreeg ik pas echt zin en energie om erin te vliegen. Ik heb helemaal geen schrik meer om recepten te maken en ze te testen.  Door praktische tips kreeg mijn atelier dus wel een klein chemie-hoekje vol leuke oxides en grondstoffen. Geef toe, kennis delen, daar groei je alleen maar van ...

Mia

DSC_4711 (2).jpg

Wat een zaaaalige cursus gegeven door een gedreven, gepassioneerd team. Karen en Jan, jullie doen dat zo goed. Chemie is nooit mijn ding geweest maar hier werden we op een heel toegankelijke en vooral inspirerende leuke manier wegwijs gemaakt in de wereld van glazuur. De labo's gaven zoveel voldoening met een waaier aan stalen tot resultaat. Tips en tricks, ondersteuning door een vrolijk duo: het was super!

bottom of page