top of page
UNDER THE WILD SKY - niccola.be-382.jpg

How to embrace a glaze XXL

@Under the wild sky

TuinAtelierKaren gaat op reis en neemt mee

10 enthousiaste glazuurreizigers.

Wanneer: 

30 juni tot 6 juli 

Waar:

Domaine Lamothe

Saint-Colombe-de-Villeneuve

Prijs:

All-in verblijf €1345 

We go next nevel Under the wild sky

Omringd door de rustgevende pracht van eeuwenoude cederbomen, omgeven door de uitgestrekte open landschappen van Zuid-Frankrijk, bevindt zich het betoverende domein 'Under the wild sky' in Sainte-Colombe-de-Villeneuve. Dit juweeltje is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een bron van rust, vernieuwing en introspectie. 

DE PERFECTE SETTING VOOR ONS CREATIEVE GLAZUUR AVONTUUR van 30 juni tot 6 juli 2024!

Ons geesteskind 'How to embrace a glaze' krijgt een 'limited edition'. 

We ontwikkelen nieuwe glazuurrecepten voor jullie, we gaan op zoek naar de verdieping en de vertraging, waar we het verhaal rond duurzaamheid en milieu extra glans geven door gewoon deel uit te maken van deze inspirerende locatie. 

Onze glazuurvakantie sluiten we af met een RAKU stook onder begeleiding van Tony van Congékeramiek. We brengen ook een aantal TAK glazuren mee die we samen gaan appliceren en hier worden gebakken zodat jullie niet alleen met mooie herinneringen maar ook met iets tastbaars kunnen terugkeren. 

Sofie en haar team zorgen voor de ultieme vakantie ervaring. Denk aan een stralende lach, geurende lokale producten, stijlvol ingerichte gastenkamers en een natuurlijke gastvrijheid. 

Laat je verleiden

Ook geboeid in een reis vol glazuur, inspiratie en verbinding?

Laat je meevoeren op dit avontuur dat je nog lang zal bijblijven. 

bottom of page